Location: State Buildings, Perth

Year: 2016

Status: Complete

Type: Heritage / Hospitality

Project Team: Michael Benson

The conceptual approach to the re-invention of the lower Treasury Buildings basements was to treat the existing structure and its history with as much honesty and simplicity without compromising the uniqueness of the clients identities.

 

The richness of the interior is enhanced by the sleek modern insertions of the counters and fixtures that offer a juxtaposition between the old and the new. This is where the robust meets the refined placed side by side the space offer visitors a unique experience of what was and what is.

 © 2020 BENSON STUDIO

a: 8 James Street, Fremantle,  Western Australia

e: info@bensonstudio.com.au    ph: 08 6110 3864 

  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle